დაავადებათა კონტროლისა და პრევენციის ცენტრები ხილისა და ბოსტნეულის გამდინარე წყალში გარეცხვასთან დაკავშირებით საუბრობენ. ამ პროდუქტების გარეცხვით შეიძლება თავიდან აიცილოთ საკვებით გადამდები დაავადებები, როგორიცაა ნოროვირუსი, რომელიც დაბინძურებული საკვებიდან დაავადების გავრცელების მთავარი მიზეზია.
ასევე, პროდუქტის ჩამორეცხვა უზრუნველყოფს, რომ თქვენს ორგანიზმში აე მოზვდება ფიზიკურ ჭუჭყი, კენჭები, მწერები და სხვა ნარჩენები. პროდუქტი ასევე ბევრ ხელს გადის, სანამ ის თქვენს სამზარეულოში მოხვდება, ასე რომ, მისი გარეცხვა აღმოფხვრის მიკრობებს.
სრულად წაიკითხეთ აქ.
#drpkhakadze #shenisilamaze #gochadze
მასალის გამოყენების პირობები